Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019

Ευκολη ..εξίσωση για την Βάκα!!

Η θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται οτι δεν προβληματίζει ιδιαίτερα την νέα Δήμαρχο!

Ηδη έχει καταλήξει ως φαίνεται στους δύο που θα μοιραστούν την θέση κατά την διάρκεια της 4ετίας, και το μόνο που απομένει είναι η ..σειρά προτεραιότητας.Η Μιμίκα Σακελλαράκη και ο Δημήτρης Σέρρας είναι τα πρόσωπα που έχει καταλήξει η Βάκα ελπίζοντας να υπερψηφιστούν κατα τις δημερεσίες που θα γίνουν στην πρώτη συνεδρίαση με επικρατέστερη για την πρώτη περίοδο την Σακελλαράκη.

Οι Αντιδημαρχίες, οι Προεδρείες των Νομικών Προσώπων και οι υπόλοιπες ..αμοιβόμενες θέσεις καθώς και οι .."μεταγραφές" από τις άλλες παρατάξεις θα μας απασχολήσουν σε επόμενο post αφού ακόμη η Δήμαρχος δεν έχει λύσει την ..εξίσωση!!

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το colpo grosso του Καθαροσπόρη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου