ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Ευκολη ..εξίσωση για την Βάκα!!

Η θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται οτι δεν προβληματίζει ιδιαίτερα την νέα Δήμαρχο!

Ηδη έχει καταλήξει ως φαίνεται στους δύο που θα μοιραστούν την θέση κατά την διάρκεια της 4ετίας, και το μόνο που απομένει είναι η ..σειρά προτεραιότητας.Η Μιμίκα Σακελλαράκη και ο Δημήτρης Σέρρας είναι τα πρόσωπα που έχει καταλήξει η Βάκα ελπίζοντας να υπερψηφιστούν κατα τις δημερεσίες που θα γίνουν στην πρώτη συνεδρίαση με επικρατέστερη για την πρώτη περίοδο την Σακελλαράκη.

Οι Αντιδημαρχίες, οι Προεδρείες των Νομικών Προσώπων και οι υπόλοιπες ..αμοιβόμενες θέσεις καθώς και οι .."μεταγραφές" από τις άλλες παρατάξεις θα μας απασχολήσουν σε επόμενο post αφού ακόμη η Δήμαρχος δεν έχει λύσει την ..εξίσωση!!

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το colpo grosso του Καθαροσπόρη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου