ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Γλίτωσαν από τον καύσωνα της Αθήνας, αλλά τους περίμενε άλλη περιπέτεια...

Παραλίγο να χαθούν στα βουνά της Δίρφυς τραυματισμένοι και εξαντλημένοι.Όμως η περιπέτεια τους είχε αίσιο τέλος... Δυο φίλοι, μεταξύ 40και 45 ετών, ξεκίνησαν από Αθήνα μέσα σε αυτές τις συνθήκες του καύσωνα για να πάνε για αναρρίχηση και να φτάσουν στο καταφύγιο της Αγάλης. Άγνωστο πως ο ένας από τους δύο έπεσε και χτύπησε το πόδι του και βρέθηκε σε σημείο που ο φίλος του δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Άρχισε να τον αναζητά ενώ στην πορεία χάθηκε και αυτός.
Η πολλή ζέστη και οι δυσκολίες της στιγμής έκαναν και τον ίδιο να μην αισθάνεται πολύ καλά και γι’ αυτό ενημέρωσε μέσω 112 τις Αρχές. Η πυροσβεστική ξεκίνησε ενώ ενημερώθηκε και η Ομάδα SAR 312.
Κανένας τους όμως δεν πρόλαβε να φτάσει στο σημείο, γιατί ο δεύτερος άνδρας βρήκε τελικά τον χτυπημένο του φίλο, προσανατολίστηκαν και έφτασαν στο αυτοκίνητό τους. Πήραν πορεία για το Νοσοκομείο Χαλκίδας ώστε να εξεταστούν και να λάβουν βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου