Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019

ΝΟΔΕ_Η παραίτηση εφερε ...φαγούρα!! Ποιοί είναι "υποψήφιοι";

Η παραίτηση Ποδάρα από την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ τώρα που το κόμμα είναι στην  κυβέρνηση άνοιξε την "όρεξη" στους ..επίδοξους!

Αφήστε που δεν πρόκειται να εμπλακούν σε κανενός είδους ψηφοφορία αλλά ο νέος Πρόεδρος θα "διοριστεί" από το κόμμα μεχρι τις επόμενες κομματικές εκλογές.


Καρυάτογλου - Ψαρράκης - Βαρδακώστας
Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Θαν. Ψαρράκης, Αλ. Καρυάτογλου και Απ. Βαρδακώστας κάνουν  .."παιχνίδι" με τους βουλευτές και τα κομματικά στελέχη που τους στηρίζουν και έχουν πρόσβαση στο κόμμα κεντρικά και διεκδικούν να καθήσουν στην καρέκλα του Προέδρου.
Τώρα δε που ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ , δηλαδή το κόμμα, έχει πρόσβαση σε κάθε μορφής "εξουσία" για να ικανοποιήσει κάθε λογής εξυπηρετήσεις (ρουσφέτια τα λένε) κατ' αρχάς στους βουλευτές και δευτερευόντως στα στελέχη.
Εχει λόγο ο Πρόεδρος....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου