ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΝΟΔΕ_Η παραίτηση εφερε ...φαγούρα!! Ποιοί είναι "υποψήφιοι";

Η παραίτηση Ποδάρα από την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ τώρα που το κόμμα είναι στην  κυβέρνηση άνοιξε την "όρεξη" στους ..επίδοξους!

Αφήστε που δεν πρόκειται να εμπλακούν σε κανενός είδους ψηφοφορία αλλά ο νέος Πρόεδρος θα "διοριστεί" από το κόμμα μεχρι τις επόμενες κομματικές εκλογές.


Καρυάτογλου - Ψαρράκης - Βαρδακώστας
Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Θαν. Ψαρράκης, Αλ. Καρυάτογλου και Απ. Βαρδακώστας κάνουν  .."παιχνίδι" με τους βουλευτές και τα κομματικά στελέχη που τους στηρίζουν και έχουν πρόσβαση στο κόμμα κεντρικά και διεκδικούν να καθήσουν στην καρέκλα του Προέδρου.
Τώρα δε που ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ , δηλαδή το κόμμα, έχει πρόσβαση σε κάθε μορφής "εξουσία" για να ικανοποιήσει κάθε λογής εξυπηρετήσεις (ρουσφέτια τα λένε) κατ' αρχάς στους βουλευτές και δευτερευόντως στα στελέχη.
Εχει λόγο ο Πρόεδρος....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου