ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Αναζωπύρωση στα Καμπιά-Ξανά τα αεροπλάνα στα Ψαχνά !

Πριν απο αρκετή ωρα υπήρξε νέα αναζωπύρωση στην περιοχή «Καμπιά» (πίσω απο την Πλατάνα) με αποτέλεσμα λόγω του δύσβατου της περιοχής να ξεκινήσουν και παλι ρίψεις τα εναέρια μέσα.
Αυτή τη στιγμή στην περιοχή επιχειρούν αεροπλάνα και ελικόπτερα ενω σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά που βρίσκεται στο σημείο «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία και πρόκειται για μικρές συνεχείς αναζωπυρώσεις σε καμένο έδαφος»…

Όσων αφορά τώρα για προβλήματα τα οποία ενδέχεται να παρουσιάζονται στην υδροδότηση στην περιοχή των Ψαχνών σύμφωνα και πάλι με τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά οφείλονται σε συνεχείς αυξομειώσεις της τάσης του Δικτύου της ΔΕΗ που αντιμετωπίζει προβλήματα απο την φωτιά….


psaxna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου