Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

ΥΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Υπεγράφη η απόφαση για τα συνοδά έργα

Θετικά αποτελέσματα είχε η παρέμβαση του Σίμου Κεδίκογλου στην Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη, η οποία μετά και τη συνάντηση που είχε με τον βουλευτή στις 5 Αυγούστου 2019, τον ενημέρωσε ότι μόλις υπέγραψε την απόφαση για τα συνοδά έργα του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ετσι ένα από τα τελευταία εμπόδια, που είχαν δημιουργηθεί μετά την ανακάλυψη των αρχαιολογικών ευρημάτων φεύγει, ανοίγοντας το δρόμο για τη μετάβαση στο νέο Νοσοκομείο.

Παράλληλα, η Υπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή, ότι αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα διενεργηθεί αυτοψία από κλιμάκιο αρχιτεκτόνων στο παλιό Υδροθεραπευτήριο Λ. Αιδηψού «Άγιοι Ανάργυροι» για να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες αναστήλωσης και αποκατάστασης με στόχο να αποτραπεί η κατάρρευσή του.

Ο Σίμος Κεδίκογλου ευχαρίστησε την Υπουργό για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξε να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου