ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

ΥΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Υπεγράφη η απόφαση για τα συνοδά έργα

Θετικά αποτελέσματα είχε η παρέμβαση του Σίμου Κεδίκογλου στην Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη, η οποία μετά και τη συνάντηση που είχε με τον βουλευτή στις 5 Αυγούστου 2019, τον ενημέρωσε ότι μόλις υπέγραψε την απόφαση για τα συνοδά έργα του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ετσι ένα από τα τελευταία εμπόδια, που είχαν δημιουργηθεί μετά την ανακάλυψη των αρχαιολογικών ευρημάτων φεύγει, ανοίγοντας το δρόμο για τη μετάβαση στο νέο Νοσοκομείο.

Παράλληλα, η Υπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή, ότι αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα διενεργηθεί αυτοψία από κλιμάκιο αρχιτεκτόνων στο παλιό Υδροθεραπευτήριο Λ. Αιδηψού «Άγιοι Ανάργυροι» για να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες αναστήλωσης και αποκατάστασης με στόχο να αποτραπεί η κατάρρευσή του.

Ο Σίμος Κεδίκογλου ευχαρίστησε την Υπουργό για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξε να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου