ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Συνεχίζει να προσφέρει...

Ακούραστος και με κοινωνική προσφορά ο Μπάμπης Σφέτσας!

Εκεί που άλλοι συνταξιούχοι κάθονται ..αραχτοί και απολαμβάνουν ο Σφέτσας πνεύμα ανήσυχο προσφέρει στην πόλη του αφιλοκερδώς.

Αξίζει να επισκεφθείτε το τεταρτοκύκλιο στην Χαλκιδαική ακτή!


Χθες παρουσίασα το παλιρροικο φαινόμενο στον Χαλκιδέο δημοσιογράφο Τάσο Παπαποστολου για το κανάλι #Greek #Reporter στο Los Angeles. Στις παρουσιάσεις μου αναφέρομαι στις #Παγκόσμιες Μοναδικοτηρες που συμβαίνουν στον #Πορθμο του #Ευρίπου. Οι παρουσιάσεις αφορούν κυρίως στην τουριστική πλευρά του φαινομένου. Μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω για την Χαλκίδα και τους κατοίκους της τον Μεγάλο Χαλκιδέο Φιλόσοφο#Αριστοτέλη τους Αρχαίους ποιητές #Ησαιο και #Λυκόφρωνα τον συνθέτη#ΝίκοΣκαλκωτα τον συγγραφέα #Σκαρίμπα και άλλους. Αναφέρομαι στην Ιστορία των γεφυρών και στην εντυπωσιακή τελετουργια του ανοίγματος της σημερινής γέφυρας. Οι παρουσιάσεις συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21, 30 .Την Πέμπτη 15 Αυγουστου θα γίνει την ίδια ώρα ειδική παρουσίαση λόγω της πανσέληνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου