ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Είπε οχι στις απαιτήσεις Τριάντη ο Τσαπουρνιώτης!!

Οι απαιτήσεις του Τριάντη .."φρέναραν" την συμφωνία για συνεργασία με τον Τσαπουρνιώτη!

"Πρίν αλέκτωρ λαλήσαι τρείς" φαίνεται οτι ο νέος Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου και Αγ. Αννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του Γιώργου Τριάντη για "χωρική αντιδημαρχία Μαντουδίου και την προεδρεία στην Υδρευση" και φαίνεται οτι ο Τσαπουρνιώτης θα προχωρήσει με την ομάδα του ευελπιστώντας να πετύχει συμμαχίες εντός του Δημοτικού συμβουλίου!
Παρά το γεγονός οτι ο Τσαπουρνιώτης πρόσφερε στον Τριάντη την Αντιδημαρχία των Οικονομικών η την αντιδημαρχία του Τουρισμού, ο μαντουδιανός επέμεινε να ζητά "χωρική αντιδημαρχία στο Μαντούδι, προφανώς για να κάνει τον Μαντουδάρχη"!!
Ετσι και μετά από αυτή την εξέλιξη στο νέο Δημοτικό συμβούλιο δεν θα υπάρχει συνεργασία παρατάξεων και με βάσει τις τροποποιήσεις στον νέο νόμο θα δούμε τις ..δεξιότητες του νέου Δημάρχου αν θα μπορέσει να συνθέσει για να λαμβάνονται αποφάσεις πλειοψηφικά!
Καλή δύναμη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου