Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Είπε οχι στις απαιτήσεις Τριάντη ο Τσαπουρνιώτης!!

Οι απαιτήσεις του Τριάντη .."φρέναραν" την συμφωνία για συνεργασία με τον Τσαπουρνιώτη!

"Πρίν αλέκτωρ λαλήσαι τρείς" φαίνεται οτι ο νέος Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου και Αγ. Αννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του Γιώργου Τριάντη για "χωρική αντιδημαρχία Μαντουδίου και την προεδρεία στην Υδρευση" και φαίνεται οτι ο Τσαπουρνιώτης θα προχωρήσει με την ομάδα του ευελπιστώντας να πετύχει συμμαχίες εντός του Δημοτικού συμβουλίου!
Παρά το γεγονός οτι ο Τσαπουρνιώτης πρόσφερε στον Τριάντη την Αντιδημαρχία των Οικονομικών η την αντιδημαρχία του Τουρισμού, ο μαντουδιανός επέμεινε να ζητά "χωρική αντιδημαρχία στο Μαντούδι, προφανώς για να κάνει τον Μαντουδάρχη"!!
Ετσι και μετά από αυτή την εξέλιξη στο νέο Δημοτικό συμβούλιο δεν θα υπάρχει συνεργασία παρατάξεων και με βάσει τις τροποποιήσεις στον νέο νόμο θα δούμε τις ..δεξιότητες του νέου Δημάρχου αν θα μπορέσει να συνθέσει για να λαμβάνονται αποφάσεις πλειοψηφικά!
Καλή δύναμη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου