Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Είπε οχι στις απαιτήσεις Τριάντη ο Τσαπουρνιώτης!!

Οι απαιτήσεις του Τριάντη .."φρέναραν" την συμφωνία για συνεργασία με τον Τσαπουρνιώτη!

"Πρίν αλέκτωρ λαλήσαι τρείς" φαίνεται οτι ο νέος Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου και Αγ. Αννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του Γιώργου Τριάντη για "χωρική αντιδημαρχία Μαντουδίου και την προεδρεία στην Υδρευση" και φαίνεται οτι ο Τσαπουρνιώτης θα προχωρήσει με την ομάδα του ευελπιστώντας να πετύχει συμμαχίες εντός του Δημοτικού συμβουλίου!
Παρά το γεγονός οτι ο Τσαπουρνιώτης πρόσφερε στον Τριάντη την Αντιδημαρχία των Οικονομικών η την αντιδημαρχία του Τουρισμού, ο μαντουδιανός επέμεινε να ζητά "χωρική αντιδημαρχία στο Μαντούδι, προφανώς για να κάνει τον Μαντουδάρχη"!!
Ετσι και μετά από αυτή την εξέλιξη στο νέο Δημοτικό συμβούλιο δεν θα υπάρχει συνεργασία παρατάξεων και με βάσει τις τροποποιήσεις στον νέο νόμο θα δούμε τις ..δεξιότητες του νέου Δημάρχου αν θα μπορέσει να συνθέσει για να λαμβάνονται αποφάσεις πλειοψηφικά!
Καλή δύναμη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου