Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019

EVIA Island Regatta 2019

Η πρώτη ΄΄EVIA Island Regatta 2019΄΄ είναι γεγονός και οι ομάδες των διοργανωτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας και του ΟΛΝΕ φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την έναρξη διοργάνωσης. Όλοι ήταν εκεί. Ο Περιφερειάρχης Φ. Σπανός, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ηλίας Μπουρμάς, ο Γιώργος Κελαιδίτης,η Μαριάννα Λιάσκου, η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βούλα Αγιοστρατίτη, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ, η υπεύθυνη Τουρισμού Βιβή Μπουραντά και εμπνευστής της διοργάνωσης Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, η Τόνια Κεράτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου