Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

ΟΛΝΕ Κατέφθασαν οι Επιθεωρητές Εσωτερικού Ελέγχου!!

Με εντολή Εισαγγελέα και Υπουργείου κατέφθασαν σήμερα το πρωί 2 Επιθεωρητές στον ΟΛΝΕ!!

Ενημέρωσαν τον Πρόεδρο Α. Παπανδρέου και του ζήτησαν να τους παρασχεθούν ολα τα έγγραφα και οι αποφάσεις τόσο του ιδίου αλλά και του Διοικητικού συμβουλίου για έλεγχο της νομιμότητας, μιά ενέργεια η οποία είχε αποφασιστεί πρίν τις εκλογές με την αναβολή ταυτόχρονα και της γενικής συνέλευσης των μετόχων, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ομως η τότε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν την είχε ....προχωρήσει!!
Με την νέα ηγεσία επανήλθε ο Εισαγγελέας και ζήτησε την άμεση εκτέλεση της εντολής!!
Ετσι από σήμερα θα αρχίσει ο έλεγχος που προφανώς θα διαρκέσει αρκετές μέρες διότι τα "θέματα" διοκητικού και οικονομικού περιεχομένου είναι αρκετά και σοβαρά, όπως άλωστε σας έχουμε αποκαλυπτικά δημοσιεύσει!!
Περισότερα σε νεο post....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου