ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΟΛΝΕ Κατέφθασαν οι Επιθεωρητές Εσωτερικού Ελέγχου!!

Με εντολή Εισαγγελέα και Υπουργείου κατέφθασαν σήμερα το πρωί 2 Επιθεωρητές στον ΟΛΝΕ!!

Ενημέρωσαν τον Πρόεδρο Α. Παπανδρέου και του ζήτησαν να τους παρασχεθούν ολα τα έγγραφα και οι αποφάσεις τόσο του ιδίου αλλά και του Διοικητικού συμβουλίου για έλεγχο της νομιμότητας, μιά ενέργεια η οποία είχε αποφασιστεί πρίν τις εκλογές με την αναβολή ταυτόχρονα και της γενικής συνέλευσης των μετόχων, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ομως η τότε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν την είχε ....προχωρήσει!!
Με την νέα ηγεσία επανήλθε ο Εισαγγελέας και ζήτησε την άμεση εκτέλεση της εντολής!!
Ετσι από σήμερα θα αρχίσει ο έλεγχος που προφανώς θα διαρκέσει αρκετές μέρες διότι τα "θέματα" διοκητικού και οικονομικού περιεχομένου είναι αρκετά και σοβαρά, όπως άλωστε σας έχουμε αποκαλυπτικά δημοσιεύσει!!
Περισότερα σε νεο post....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου