ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΛΙΜΝΗ ...Και ηλεκτρική ταμπέλα στο Νεοκλασικό που καταρέει!!

Δεν τους είπε κανείς ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στα Νεοκλασικά κτίρια οι ηλεκτρικές ταμπέλες;

Δεν τους έφτανε οτι το Νεοκλασικό Δημαρχείο στη Λίμνη ..καταρέει και χρειάζεται ΑΜΕΣΑ παρεμβάσεις και στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό στο ιστορικής σημασίας κτίριο, κοτσάρισαν εδώ και χρόνια και μία ταμπέλα ηλεκτροφωτισμού που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!
Και μπορεί η Εφορία Νεωτέρων Μνημείων να .."αγόραζε αγρόν" όμως οι Λιμνιώτες που έχουν ανεπτυγμένη την κουλτούρα δεν έχουν αντιδράσει για την κατάσταση του Δημαρχείου;
Ελπίζουμε οτι η νέα Δημοτική Αρχή θα το εντάξει στις προτεραιότητες της για αποκατάσταση του νεοκλασικού κτιρίου αλλά και να ..ξηλώσει την κακόγουστη ταμπέλα που "κοσμεί" την πρόσοψη!!
Δείτε στην φωτό την κατάσταση του κτιρίου...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου