Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

Το «μεγάλο ευχαριστώ» στον Φάνη Σπανό από την Πρόεδρο Καραμάνου

Το έβαλε πραγματικά στόχο, έτρεξε και εργάστηκε πεισματικά, ήταν αποφασισμένα όλα τα μέλη του και τα κατάφεραν για το σωματείο «Άγγελοι στη γη»! Η τοποθέτηση ράμπας ΑΜΕΑ σε ένα σημείο από τις παραλίες του Αλιβερίου είναι πια γεγονός!
Το EviaVima μίλησε με την πρόεδρο του Σωματείου «Άγγελοι στη γη» κα Κατερίνα Καραμάνου η οποία εμφανώς ευχαριστημένη και συγκινημένη μας είπε σχετικά :

" Ήταν ένα ς από τους βασικότερους στόχους μας η εγκατάσταση ράμπας ΑΜΕΑ στο Αλιβέρι. Η Εύβοια είναι γεμάτη παραλίες κι είναι πραγματικά άδικο να μην μπορούν να χαρούν την θάλασσα κι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν κινητικές δυσκολίες. Να επισημάνουμε πως το θαλασσινό μπάνιο εκτός από χαρά και διασκέδαση μπορεί να τους προσφέρει και ανακούφιση στο πρόβλημα τους.

Τρία χρόνια τρέξαμε ακατάπαυστα για να εξασφαλίσουμε την ράμπα ΑΜΕΑ στο Αλιβέρι, απευθυνόμενοι στο Λιμενικό, στον Δήμο και στην Περιφέρεια. Ομολογώ πως ήταν όλοι δίπλα μας αλλά ξεχωριστό αγώνα και του οφείλουμε το πιο μεγάλο ευχαριστώ έδωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ο οποίος ήταν αρωγός από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ράμπα ΑΜΕΑ είναι έτοιμη προς χρήση κι αφορά όλα τα άτομα με μικρά ή και πολύ σοβαρά κινητικά θέματα. Σε αυτό το σημείο θα χρειαστούμε τη συμβολή του δήμου που θα πρέπει να κατασκευάσει ένα ξύλινο διάδρομο πάνω στην άμμο ώστε να φτάνουν στο σημείο τα αμαξίδια των ΑΜΕΑ .

Είναι καθήκον όλων μας να προσφέρουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ανακούφιση, να νιώσουμε αυτό που βιώνουν και να μοιραστούμε μαζί τους, τις χαρές και τις ομορφιές της ζωής. Το σωματείο «Άγγελοι στη γη» συνεχίζει να ευαισθητοποιεί και να συνενώνει προς αυτή την κατεύθυνση κι έχει πολλά ακόμη σημαντικά σχέδια προς υλοποίηση στην περιοχή μας ώστε να έχουν τα ΑΜΕΑ και οι οικογένειες τους την κοινωνική υποστήριξη που αξίζουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου