ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Ανοιξαν την γέφυρα χωρίς ..παρατράγουδα ευτυχώς!! Δεν έχουν λεφτά για ανταλακτικά!!

Με πατέντα άνοιξαν χθες βράδυ την γέφυρα για τα σκάφη!!

Με καθυστέρηση 5 ημερών και αφάνταστη ταλαιπωρία των "σκαφάτων" τελικά και με κίνδυνο να υποστεί μεγαλύτερη ζημιά τελικά οι "άνθρωποι της γέφυρας" και με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατόρθωσαν να ανοίξουν και να κλείσουν την γέφυρα!


Το ερώτημα είναι "τι έκανε ο ΟΛΝΕ αυτές τις 5 μέρες"; ΤΙΠΟΤΑ...
Μόλις χθές (Δευτέρα) ο Α. Παπαδρέου κάλεσε τους τεχνικούς στον ΟΛΝΕ για εκτίμηση της κατάστασης και εξεύρεση πιθανόν λύσης με τα υπάρχοντα τεχνικά μέσα.Η τεχνική ομάδα επεσήμανε στον Πρόεδρο την επικινδυνότητα της κατάστασης για το "άνοιξε-κλείσε" και είπαν οτι "θα προσπαθήσουν να φτιάξουν πατέντα" για να ανοίξει η γέφυρα.Τελικά ζευγοποίησαν τις δύο (από τις 8) εναπομείνασες sims και αφού εξέτασαν την λύση στον προσομοιωτή που υπάρχει στο σύστημα αποφάσισαν να προχωρήσουν στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα στο άνοιγμα της γέφυρας.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ..ΜΕΙΟΝ!!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες "το κόστος των ανταλακτικών ειναι περίπου 50.000 ευρώ και στον αντίστιχο κωδικό υπάρχουν μόνο 8.000 ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης του προπολογισμού για την ενίσχυση του εν λόγω κωδικού!!

Ποιά ειναι ακριβώς η ζημιά, δείτε εδώ...

https://www.eviatoday.news/2019/08/blog-post_0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου