ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Τα τω Καίσαρος τω Καίσαρι....

Επειδή πρέπει να θυμόμαστε ποιοί ειναι αυτοί που ανέδειξαν και υλοποίησαν το έργο των σπηλαιώσεων της παραλίας Χαλκίδος!!

Αρχής γενομένης από την παρουσία στην θέση του Προέδρου του τότε Λιμενικού Ταμείου Σταμάτη Καπελέρη που ανέδειξε το πρόβλημα ερευνώντας υποβρυχίως την κατάσταση με δύτες και κάμερες δίνοντας την απαραίτητη δημοσιότητα στο σοβαρό αυτό πρόβλημα!!
Ομως βρήκε εμπόδιο την τότε Δημοτική και Νομαρχιακή αδιαφορία αλλά και την κυβερνητική απροθυμία για την χρηματοδότηση του έργου!!

Εκτοτε και μετά από αρκετά χρόνια έπρεπε να έρθει στην θέση του Προέδρου του ΟΛΝΕ ο Θανάσης Τσέργας για να ανασύρει την προμελέτη του Καπελέρη και με σύμμαχο την Περιφέρεια (Μπακογιάννη-Σπανό) να καταφέρουν να πείσουν το Υπουργείο να χρηματοδοτήσει αυτό το σοβαρό και μεγάλο έργο ζωτικής σημασίας για την πόλη να υλοποιηθεί και να τελειώσει!

Αυτά για όλους τους άλλους που θέλησαν να ..καπηλευτούν το έργο με την ανεπάρκεια τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου