ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΔΑΕΕ Αυθαίρετες οι εικασίες σε δημοσιεύματα!!

Καμία ένδειξη δεν έχουν βρεί οι άνδρες της ΔΑΕΕ που ερευνούν με την βοήθεια ειδικών εμπειρογνωμόνων!

"Ο καθένας γράφει ότι θέλει" μας επεσήμανε πηγή μας από την αρμόδια υπηρεσία  Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που διεξάγει τις έρευνες και έχει καλέσει να συνδράμουν και ειδικούς εμπειρογνώμονες για να λύσουν τον γρίφο "πως προκλήθηκε η φωτιά".
Πρός αυτή την κατεύθυνση υπήρξε και επιβεβαίωση των πληροφοριών τόσο από τον Δήμαρχο Γ.Ψαθά οσο και από τον Περιφερειάρχη Φ. Σπανό.

"Κανένα εύρημα δεν υπάρχει μέχρις στιγμής που να παραπέμπει σε εμπρησμό, ενώ συνεχίζεται η προσαγωγή για ανάκριση και άλλων ατόμων" μας είπε η πηγή μας, ενώ τα όσα γράφονται για "στουπιά, γκαζάκια κ.α. είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων"!

Αλωστε την ώρα που μπήκε η φωτιά (3.30 τα ξημερώματα) δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες κάποιος να είδε κάτι, εκτός αν ..τυχαία περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου