Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019

ΔΑΕΕ Αυθαίρετες οι εικασίες σε δημοσιεύματα!!

Καμία ένδειξη δεν έχουν βρεί οι άνδρες της ΔΑΕΕ που ερευνούν με την βοήθεια ειδικών εμπειρογνωμόνων!

"Ο καθένας γράφει ότι θέλει" μας επεσήμανε πηγή μας από την αρμόδια υπηρεσία  Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που διεξάγει τις έρευνες και έχει καλέσει να συνδράμουν και ειδικούς εμπειρογνώμονες για να λύσουν τον γρίφο "πως προκλήθηκε η φωτιά".
Πρός αυτή την κατεύθυνση υπήρξε και επιβεβαίωση των πληροφοριών τόσο από τον Δήμαρχο Γ.Ψαθά οσο και από τον Περιφερειάρχη Φ. Σπανό.

"Κανένα εύρημα δεν υπάρχει μέχρις στιγμής που να παραπέμπει σε εμπρησμό, ενώ συνεχίζεται η προσαγωγή για ανάκριση και άλλων ατόμων" μας είπε η πηγή μας, ενώ τα όσα γράφονται για "στουπιά, γκαζάκια κ.α. είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων"!

Αλωστε την ώρα που μπήκε η φωτιά (3.30 τα ξημερώματα) δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες κάποιος να είδε κάτι, εκτός αν ..τυχαία περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου