ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

ΛΙΜΝΗ Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!

Δεδομένης της σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Αννας, η επιλογή του Τσαπουρνιώτη για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι η πλέον ενδεδειγμένη!

Ο Πρόεδρος πρέπει να έχει εμπειρία και ψυχραιμία στην διαχείριση των συνεδριάσεων του Συμβουλίου κυρίως και λόγω της σύνθεσης αλλά και των εύθραυστων συνεργασιών λόγω Καλλικράτη αλλά και δεδομένης της κατάστασης που είχε δημιούργηθεί την παρελθούσα περίοδο.

Επίσης ο νέος Πρόεδρος πρέπει να έχει και την ικανότητα να εφαρμόζει τον κανονισμό λειτουργίας του συμβουλίου για να μην ξεφεύγει η κατάσταση όπως στο παρελθόν!

Και με βάσει τις παρουσίες στο νέο Συμβούλιο ο Σταύρος Κουτσουράς έχει τα προσόντα αυτά για να λειτουργήσει συνθετικά στο νέο σχήμα αφού ο Δήμος πλέον δεν έχει την πολυτέλεια, στην κατάσταση που βρίσκεται, για μικροπολιτικές και σκοπιμότητες.

Για να δούμε ο Τσαπουρνιώτης τι λέει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου