ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Εξιχνιάστηκαν κλοπές


Από στελέχη Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εξιχνιάστηκε την 09-08-2019 και ώρα 13:00  περίπτωση κλοπής χρηματικού ποσού από επιχείρηση που λειτουργεί στην χερσαία ζώνη Χαλκίδας η οποία έλαβε χώρα την 07-08-2019 και ώρα 01:00.

Ειδικότερα εντοπίστηκαν και προσήχθησαν δύο άτομα ένας άντρας ηλικίας δεκαεπτά (17) ετών υπήκοος Αλβανίας και μια γυναίκα ημεδαπή ηλικίας (14) ετών.Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Από στελέχη Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εξιχνιάστηκε την 09-08-2019 και ώρα 18:00 περίπτωση κλοπής ναυτιλιακού εξοπλισμού (καπάκι εξωλέμβιας μηχανής).Κλοπή έλαβε χώρα την 06-08-2019 και ώρα 15:15 στο αλιευτικό καταφύγιο Δροσιάς Χαλκίδας. 
Ειδικότερα εντοπίστηκαν και προσήχθησαν τρία άτομα ημεδαποί ηλικίας δεκαεννέα (19) τριαντατεσσάρων (34)  και τριανταένα (31) ετών αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου