ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τη νύχτα

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη 1:15 τα ξημερώματα χθες το βράδυ στην Αμπουδιώτισσα Εύβοιας.Στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι.
Στο σημείο ξέσπασαν 2 εστίες και χρειάστηκαν την συνδρομή 12 οχημάτων και 5 εθελοντικά οχήματα. 1 από το «fetes club 4x4», 2 οχήματα απο την Αμάρυνθο και 2 από την ΕΔΑΚΟΔ.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 4:30 τα ξημερώματα. Κατάφερε ωστόσο να κάψει πεύκα και χαμηλή βλάστηση 25 στρεμμάτων. Η κατάσβεση έγινε υπό των εντολών του Πύραρχου Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, Αντώνη Μίχα και υπό τις οδηγίες του αντιπύραρχου διοικητή Περικλή Κουλκουβίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου