ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές, σε περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν το περασμένο μήνα σε περιοχές της Ιστιαίας.
Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, εκ των οποίων ένας 22χρονος και δύο 14χρονοι. Επίσης κατηγορούνται τέσσερις ακόμη ημεδαποί (γονείς των ανήλικων), για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από 08 έως 20-07-2019, διαπράχθηκαν τέσσερις κλοπές από καταστήματα, αποθήκη και οικόπεδο της περιοχής, με λεία διάφορα αντικείμενα (γεωργικά εξαρτήματα, τροχοί, ποτιστική μηχανή, μεταλλικοί σωλήνες, κλιματιστικά μηχανήματα κ.λ.π.).

Όπως προέκυψε, σε όλες τις ανωτέρω κλοπές ενέχονται ο 22χρονος και ο ένας 14χρονος, ενώ ο δεύτερος 14χρονος ενέχεται σε μία κλοπή.

Από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα. Επιπλέον κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης για την διάπραξη των κλοπών.

Εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου