ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Πρόεδρος ΔΕΥΑ στην Εύβοια ελέγχεται από ΥΠΕΣ και Εισαγγελέα!!

Για πλαστά και εικονικά τιμολόγια γίνεται ερευνα εις βάρος Προέδρου ΔΕΥΑ από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Εισαγγελία Χαλκίδος.

Την καταγγελία ειχε κάνει ..αρμοδίως ο Δήμαρχος εις βάρος του ..συνεργάτη του διότι είχε εντοπίσει ότι "ο εν λόγω Πρόεδρος εξέδιδε από την ΔΕΥΑ εικονικά τιμολόγια εις βάρος της επιχείρησης του Δήμου και υπέρ ιδιώτη συνεργάτη του"!!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΥΠΕΣ και η Εισαγγελία ζήτησαν πρόσφατα περαιτέρω στοιχεία για να εντοπισθεί το μέγεθος της απάτης και το ύψος των υπεξαιρεθέντων χρημάτων.

Νεώτερα σε επόμενο post....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου