Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

"Το ψέμα κε Ανδρέα έχει κοντά ποδάρια"!! Δείτε ποιά είναι η αλήθεια.. και ακούστε τι λέει ο Νίκος Μαυραγάνης!

Γιά μία ακόμη φορά ο Ανδρέας Παπανδρέου ..συνελήφθη ψευδόμενος και βρίζοντας μας για "λάσπη, κιτρινισμό και ψέμματα"! Η αποκάλυψεις μας ομως επιστρέφουν τους χαρακτηρισμούς στον ίδιο!!

Εν προκειμένω....
Δύο αναρτήσεις στο facebook, μία του Νίκου Γουρνή και μία του Ανδρέα Παπανδρέου για την .."πατρότητα" των ενεργειών και την απόφαση της χρηματοδότησης για κατασκευή μαρίνας τουριστικών σκαφών στην Ερέτρια προκαλούν την έρευνα για την αλήθεια!!

Η ανάρτηση του Γουρνή...























Η μετά από μία ώρα (τότε το έμαθε!) του Ανδρέα Παπανδρέου....























Δηλαδή πέραν του υβριστικού περιεχομένου προς ημάς, τι ισχυρίζεται ο Παπανδρέου;
Οτι "Στη λάσπη και τα ψέματα του κίτρινου τύπου απαντάμε με έργα. Η ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (2019) στη ΣΑΕ 070 του Υπουργείου Υποδομών οφείλεται στο σχεδιασμό και συντονισμό των περιβαλλοντικών μελετών και μελετών κατασκευής που προώθησε και χρηματοδότησε ο ΟΛΝΕ με ίδιους πόρους.

Είναι όμως έτσι; ΟΧΙ!! Διότι..

1ον Οι περιβαλλοντικές μελέτες έχουν γίνει από την διοίκηση του Θαν. Τσέργα, καθώς και οι χρήσεις γής (ΕΣΑΛ).

2ον Το θέμα έτρεξε αποκλειστικά ο Νίκος Γουρνής σε συνεργασία με τον υφυπουργό Υποδομών Νίκο Μαυραγάνη, όταν ο πρώτος ηταν Προεδρεύων στον ΟΛΝΕ (ο Παπανδρέου νοσηλευόταν επί ενα μήνα) και ο δεύτερος προώθησε την προμελέτη και το τεχνικό δελτίο προς το Υπουργείο Οικονομικών για χρηματοδότηση. (δείτε στο κείμενο της απόφασης την παρ 4. που το ...μαρτυρά!)





























Κοινοποιήθηκε η απόφαση στον ΟΛΝΕ; ΟΧΙ! (δείτε τους αποδέκτες)











Δηλαδή στον ΟΛΝΕ είχαν .."μαύρα μεσάνυχτα"!!

3ον Χρηματοδότησε ο ΟΛΝΕ με "ίδιους πόρους"; ΟΧΙ!!
Η προμελέτη και το τεχνικό δελτίο είναι ΔΩΡΕΑ της τεχνικής εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ προς τον Νίκο Γουρνή μετά από σχετικό αίτημα.!!

Εάν ισχύουν αυτά που ισχυρίζεται ο Ανδρέας Παπανδρέου, τότε να δώσει στην δημοσιότητα: Την απόφαση ανάθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου, Την σύμβαση με την εταιρεία που συνέταξε τα πιό πάνω και Το τιμολόγιο της εταιρείας πρός τον ΟΛΝΕ!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

Αποκαλυπτικός για το θέμα είναι ο Νίκος Μαυραγάνης που μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο στο Ράδιο1...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου