ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Εξιχνίαση δύο κλοπών

Αστυνομικοί του Α.Τ. Ιστιαίας εξιχνίασαν δύο κλοπές σε κατάστημα και εξοχική κατοικία στην περιοχή της Ιστιαίας.
Πρόκειται για ένα 49χρονο, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος αφαίρεσε τόσο από το εσωτερικό του καταστήματος όσο και από την οικία πολλές από τις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές.

Το αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας με την βοήθεια της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. και της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. διενέργησαν έρευνες σε δύο οικίες που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην περιοχή.

Τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τα κλοπιμαία και τα επέστρεψαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του 49χρονου κατηγορούμενου. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου