ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Κατά .."μόνας" βολιδοσκοπεί η Βάκα!! Ψάχνει για .."αποστάτες"!

Ποιές παραταξιακές συνεργασίες και κολοκύθια τούμπανα! Οι ..αποστάτες ναναι καλά...

Αυτή την τακτική έχει επιλέξει σύμφωνα με πληροφορίες η νέα Δήμαρχος Χαλκιδέων Ελενα Βάκα για να πετύχει την πολυπόθητη πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να αποφύγει την παραταξιακή συνεργασία!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει .."καταφέρει" και συμβούλους του Καθαροσπόρη αλλά και ..κάποιους από την παράταξη του Παγώνη.
Βλέπετε δεν θέλει να έχει .."καβάλα στον σβέρκο" κανέναν από τους δύο επικεφαλής και αντιπάλους στις εκλογές, αφού στις προεκλογικές της ομιλίες τους έχει κατηγορήσει για τα μύρια οσα!!

Τί θα πετύχει; Θα το μάθουμε σύντομα, αφού μετά την ορκομωσία θα γίνει η .."σκατομοιρασιά" και όλα θα βγούν στο φώς της ημέρας!
Και θα μάθουμε τους ..αποστάτες των δύο άλλων παρατάξεων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου