ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

O Χρ. Παγώνης για τους βανδαλισμούς στο Σπίτι με τα Αγάλματα!

Εχτές, ένα απο τα σημαντικότερα τοπόσημα της πόλης μας,το «Σπίτι με τα Αγάλματα» παραβιάστηκε και βανδαλίστηκε απο αγνώστους.


Συγκεκριμένα, οι ληστές-βάνδαλοι παραβίασαν το παράθυρο της αίθουσας που στεγάζεται η κεντρική έκθεση με τις περιφημες στολες του Λυκείου των Ελληνίδων,έκλεψαν πολύτιμα κειμήλια και βανδάλισαν με μίσος οτι βρέθηκε στο πέρασμα τους. 

Η εικόνα που αντικρίσαμε ειναι αποκρουστική και προκαλεί μεγαλη θλίψη.Δεν μπορουμε να ανεχόμαστε ως κοινωνία αλλο τέτοιες συμπεριφορές.Η αδιαφορία για το δημόσιο χώρο ειναι ζήτημα που πρεπει επιτελους να μας απασχολήσει σοβαρά όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου