ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Ο Φ. Σπανός για τον ΒΙΟΚΑ Αιδηψού: ¨"Δεν παζαρεύουμε την προστασία του περιβάλλοντος, ούτε τα πρόστιμα " (δείτε)

Αυτή την εισήγηση ηθελε να ανατρέψει ο Γεν. Δντής Περιβάλλοντος Α. Τερζής, αλλά ο Φ. Σπανός του ...τράβηξε το αυτί!!

"Δεν παζαρεύουμε την προστασία του περιβάλλοντος, ούτε τα πρόστιμα που επιβάλλουν οι υπηρεσίες" τόνισε στο Ραδιο1 και στον δημοσιογράφο Μάνο Παπαμακάριο ο νέος Περιφερειάρχης.

Οπως είχαμε αποκαλύψει "ο Α. Τερζής δεν υπέγραφε την εισήγηση του προστίμου, άγνωστο για ποιούς λόγους" ομως μετά την παρέμβαση του Σπανού πήρε εντολή να την υπογράψει ως έχει και να την προωθήσει στον Αντιπεριφερειάρχη κο Αναστασίου για την τελική υπογραφή!

Ελπίζουμε ο Φ. Σπανός να είναι το ίδιο αυστηρός και σε άλλες περιπτώσεις περιβαλλοντικών ρυπάνσεων με πρώτη και μεγαλύτερη αυτήν του υδροφόρου ορίζοντα της Μεσσαπίας αλλά και των άλλων βιολογικών καθαρισμών που δεν λειτουργούν.

Δείτε την εισήγηση του τμήματος περιβάλλοντος της Π.Ε. Ευβοίας....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου