Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019

Ο Φ. Σπανός για τον ΒΙΟΚΑ Αιδηψού: ¨"Δεν παζαρεύουμε την προστασία του περιβάλλοντος, ούτε τα πρόστιμα " (δείτε)

Αυτή την εισήγηση ηθελε να ανατρέψει ο Γεν. Δντής Περιβάλλοντος Α. Τερζής, αλλά ο Φ. Σπανός του ...τράβηξε το αυτί!!

"Δεν παζαρεύουμε την προστασία του περιβάλλοντος, ούτε τα πρόστιμα που επιβάλλουν οι υπηρεσίες" τόνισε στο Ραδιο1 και στον δημοσιογράφο Μάνο Παπαμακάριο ο νέος Περιφερειάρχης.

Οπως είχαμε αποκαλύψει "ο Α. Τερζής δεν υπέγραφε την εισήγηση του προστίμου, άγνωστο για ποιούς λόγους" ομως μετά την παρέμβαση του Σπανού πήρε εντολή να την υπογράψει ως έχει και να την προωθήσει στον Αντιπεριφερειάρχη κο Αναστασίου για την τελική υπογραφή!

Ελπίζουμε ο Φ. Σπανός να είναι το ίδιο αυστηρός και σε άλλες περιπτώσεις περιβαλλοντικών ρυπάνσεων με πρώτη και μεγαλύτερη αυτήν του υδροφόρου ορίζοντα της Μεσσαπίας αλλά και των άλλων βιολογικών καθαρισμών που δεν λειτουργούν.

Δείτε την εισήγηση του τμήματος περιβάλλοντος της Π.Ε. Ευβοίας....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου