ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Βασίλης Παϊτέρης. Ο γνωστός τσιγγάνος τραγουδιστής που ασχολείται και με την... πολιτική. 

Ο σύριζας, όμως, δεν ήξερε ούτε τον ίδιον τον 70χρονο Παϊτέρη, ούτε ότι στο παρελθόν, επί Κώστα Καραμανλή συγκεκριμένα, είχε πολιτευτεί με την ΝΔ. Γι΄ αυτό την τελευταία στιγμή τον πέταξαν έξω από τα ψηφοδέλτια του κόμματος του Τσίπρα.
Ο σύριζας δεν ήξερε επίσης ότι ο Παϊτέρης, πριν την ΝΔ ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά και πιο μπροστά με το ΔΙΚΚΗ του Τσοβόλα.
Προχθές ο Βασίλης Παϊτέρης δήλωσε ότι έχει καταδικαστεί σε 35 χρόνια φυλάκισης και ότι χρωστάει 580.000 ευρώ. Ούτε αυτό το ήξερε ο Σύριζα, που έδειξε την πόρτα στον τραγουδιστή, μόνο γιατί είχε παρελθόν με την ΝΔ. Άδικο. Άλλος καραδεξιός, ο οποίος χρωστάει χοντρό πακέτο σε τράπεζα, νταραβερίστηκε κομματικά με τον κυβερνητικό Σύριζα.
Γιατί από τον Σύριζα δεν έκαναν τη χάρη στον Παϊτέρη, ο οποίος τώρα κάνει κοινωφελή εργασία για να γλυτώσει τη φυλακή. Αν, τελικά, τον δεχόταν υποψήφιο ο Τσίπρας (τον οποίον είχε καλοδεχθεί ο Τσίπρας, φώτο), τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για τον άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου