Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Σπύρος Πνευματικός: "Είναι βαρύτατη η ευθύνη όλων μας με τον Όρκο που δώσαμε σήμερα"

Ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός αμέσως μετά την ορκωμοσία στη Βουλή μεταξύ άλλων δήλωσε….

"Είναι βαρύτατη η ευθύνη όλων μας απέναντι στον λαό που εκπροσωπούμε σε αυτήν την Θ’ Αναθεωρητική Βουλή (18η Περίοδος) με τον Όρκο που δώσαμε σήμερα το πρωί.
Ως μέλος της ισχυρής Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας θα υποστηρίξω νομοθετικά το Στρατηγικό Σχέδιο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την εντολή του ελληνικού λαού για επιστροφή στην κανονικότητα, έτσι ώστε ευημερούσα η Πατρίδα μας να πάρει την θέση που της ανήκει στην διεθνή σκηνή και ιδιαίτερα στην μεγάλη ευρωπαϊκή μας οικογένεια.

Θέλω να διαβεβαιώσω για μία ακόμα φορά τους συμπολίτες μου στην Εύβοια ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης με την οποία με τίμησαν εκλέγοντας με αντιπρόσωπο τους σε αυτήν την κρίσιμη φάση για τον τόπο μας. Τα υπόλοιπα θα τα πω με έργα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου