ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Σπύρος Πνευματικός: "Είναι βαρύτατη η ευθύνη όλων μας με τον Όρκο που δώσαμε σήμερα"

Ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός αμέσως μετά την ορκωμοσία στη Βουλή μεταξύ άλλων δήλωσε….

"Είναι βαρύτατη η ευθύνη όλων μας απέναντι στον λαό που εκπροσωπούμε σε αυτήν την Θ’ Αναθεωρητική Βουλή (18η Περίοδος) με τον Όρκο που δώσαμε σήμερα το πρωί.
Ως μέλος της ισχυρής Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας θα υποστηρίξω νομοθετικά το Στρατηγικό Σχέδιο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την εντολή του ελληνικού λαού για επιστροφή στην κανονικότητα, έτσι ώστε ευημερούσα η Πατρίδα μας να πάρει την θέση που της ανήκει στην διεθνή σκηνή και ιδιαίτερα στην μεγάλη ευρωπαϊκή μας οικογένεια.

Θέλω να διαβεβαιώσω για μία ακόμα φορά τους συμπολίτες μου στην Εύβοια ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης με την οποία με τίμησαν εκλέγοντας με αντιπρόσωπο τους σε αυτήν την κρίσιμη φάση για τον τόπο μας. Τα υπόλοιπα θα τα πω με έργα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου