ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Νέο "ντου" από το ΣΔΟΕ σε αποθήκη στο Σχηματάρι. Κατασχέσεις και συλλήψεις.

Μεγάλες ποσότητες παράνομων καπνικών προϊόντων και δύο συλλήψεις αλλοδαπών είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα νέας οργανωμένης επιχείρησης του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Αττικής σε αποθήκη στο Σχηματάρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάλληλοι της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Αττικής της Ειδικής Γραμματείας του Σώματος, έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση κι αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν από ανάλογες υποθέσεις λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων που χειρίστηκε η Υπηρεσία στο πρόσφατο παρελθόν, πραγματοποίησε επιχείρηση σε αποθήκη στο Σχηματάρι Βοιωτίας

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου να αντιμετωπίσει το οργανωμένο οικονομικό έγκλημα σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και να προστατέψει τους καταναλωτές.

Κατά την έφοδο του κλιμακίου συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί φύλακες της αποθήκης και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες παράνομων καπνικών προϊόντων

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Αναμένεται επίσημή ανακοίνωση από το αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου