ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Τσακώθηκαν για το τσάι και έβγαλαν μαχαίρι και κασμά

Ένας 70χρονος άνδρας με τους δύο γιους του 44 και 39 ετών, πήγαν στο σπίτι ενός 74χρονου στο Μετόχι της Εύβοιας και του ζήτησαν τον λόγο, γιατί όπως έλεγαν τους είχε κλέψει ένα τσουβάλι με τσάι βάρους 10 κιλών.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης, περίπου στις 7 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο 39χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του τον 74χρονο.

Εκείνος αντέδρασε και άρπαξε έναν κασμά τραυματίζοντας ελαφρά τον 39χρονο.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κύμης και στην συνέχεια σε αυτό της Χαλκίδας, χωρίς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο αλληλομηνύθηκαν και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Κύμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου