Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

ΟΛΝΕ Η "παπάντζα" δεν έχει τελειωμό!!! Αλλαξαν την απόφαση 103 και ..ομολογούν!! Δείτε τα αποκαλυπτικα εγγραφα!!

Μία νέα .."έκδοση" της απόφασης 103η του ΔΣ ..κυκλοφόρησε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, μετά τις αποκαλύψεις μας, με την οποία "ομολογούν" το ...παπατζηλίκι!!!

Η "ορθή επανάληψη" επιβαρύνει ακόμη περισότερο την θέση του Προέδρου και Δ/νοντος Συμβούλου Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και όσων μελών εμφανίζονται να συμμετέχουν στην "απόφαση ..φάντασμα" που δεν συμπεριλαμβάνεται ως θέμα σε καμμία ημερήσια διάταξη!! 

Δείτε τα θέματα της επίμαχης ημερήσιας διάταξης όπως αυτά κοινοποιήθηκαν στα μέλη του ΔΣ...


Πουθενά δεν αναφέρεται ως θέμα "η εγκριση συγκρότησης ΔΣ σε σώμα" που να αντιστοιχεί στην 103η απόφαση που είναι ανηρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Κανονικά η απόφαση αυτή πρέπει να αντιστοιχεί στο 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης όπως φαίνεται στην πιό πάνω πρόσκληση, ενώ οι υπόλοιπες αποφάσεις, 104η και 105η αντιστοιχουν απόλυτα!!! 

Στην "ορθή επανάληψη" το μόνο που διαφέρει από την αρχική απόφαση είναι οι "μεταγενέστερες ημερομηνίες ως πρός την γνωμάτευση του δικηγόρου Ευστάθιου Πανταζή, και της επιστολής του Γ. Πάνου!!

Δείτε και συγκρίνετε....





























Δείτε την νέα...












Αλλά και εδώ....














η νέα ..διορθωμένη










Ακόμη διόρθωση υπάρχει και στο σημείο οπου αναφέρεται η διαφωνία του Γ. Πάνου που στην μία φαίνεται οτι "έχει γίνει δι εγγράφου στις 4/7/10, αρκετές μέρες μετά την επίμαχη συνεδρίαση, και στην ..νέα γίνεται απλή αναφορά!!!

Δείτε την παληά και την νέα....













Μετά από τα πιό πάνω πρωτοφανή και παράνομα ελπίζουμε οτι θα .."συγκινηθεί" κάποιος Εισαγγελέας και πρωτίστως η νέα ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας που θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να ζητήσει την Παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου και όλων των "διορισμένων" μελών του ΔΣ.!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ολόκληρη την "ορθή επανάληψη" στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ....
https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%97%CE%9B%CE%96%CE%9F%CE%9E%CE%91%CE%A4-%CE%A59%CE%A5?inline=true

Δείτε εδώ το αρχικό ρεπορτάζ...
https://www.eviatoday.news/2019/07/blog-post_34.html

1 σχόλιο: