ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

ΟΛΝΕ Και νέο κρούσμα πλαστογραφίας απόφασης και παραποίησης εγγράφου!! (δείτε)

Δεν έχουν τελειωμό οι "παρατυπίες-παρανομίες" από τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΟΛΝΕ! Αυτή την φορά τις ανήρτησαν και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!

Στο δημοσιευμένο έγγραφο της συνεδρίασης της 14/6/19, ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ γνωμάτευση του δικηγόρου Ευστάθιου Πανταζή με ημερομηνία (αναφέρεται εις διπλούν) 4/7/19 !!!!!

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει το μέλος του ΔΣ Γ. Πάνος στην δημοσιευθείσα απόφαση "ουδέποτε ετέθη το θέμα σε ημερήσια διάταξη του συμβουλίου"!!
Η κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση στον ΟΛΝΕ έχει πάρει ανεξέλεκτες και επικύνδινες διαστάσεις που έφθεσε πλέον μέχρι την ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ!!

!Να υπενθυμίσουμε και την υπόθεση "Γέρου";

Υπάρχουν κάποια μέλη του ΔΣ που έχουν "τσίπα" πάνω τους, αξιοπρέπεια και ευθύνη της θέσης που τους έχει εμπιστευθεί το Ελληνικό Δημόσιο;

Υπάρχει κάποιος Εισαγγελέας που διαβάζει και βλέπει, και υπάρχει ηγεσία στο υπουργείο Ναυτιλίας για να λάβουν άμεσα μέτρα;

Ο Γ.Γ του Υπουργείου κος Λαμπρίδης τι κάνει; Τον ..τροχονόμο;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ "κρεμασμένη" στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ....

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%97%CE%9B%CE%96%CE%9F%CE%9E%CE%91%CE%A4-%CE%A59%CE%A5?inline=trueΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου