Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

ΟΛΝΕ Χρειάστηκαν ένα χρόνο και τρείς μήνες να αποφασίσουν για το αυτονόητο!!

Ενα χρόνο και τρείς μήνες χρειάστηκαν στον ΟΛΝΕ για να αντιληφθούν το ...αυτονόητο!!

Αφορά την υπόθεση ΑΣΤΕΡΙΑπλαζ και για μία νόμιμη τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων που επιχείρησε η εταιρεία ζητώντας από τον Οργανισμό την σχετική άδεια!

Και τι δεν έγινε τότε...
Ο ΟΛΝΕ δίνει προφορική έγκριση των κατασκευών, αλλά ποτέ δεν την περνά από το Διοικητικό Συμβούλιο!!
Ο Δήμαρχος "απειλεί" αυτοπροσώπως τον επιχειρηματία για ..κυρώσεις χωρίς να έχει την αρμοδιότητα!!
Η Λιμενική Αστυνομία "συλαμβάνει" τον επιχειρηματία διότι δεν υπάρχει η σχετική απόφαση του ΔΣ ΟΛΝΕ!!
Ο επιχειρηματίας παραμέμπεται σε τακτική δικάσιμο...

Και όλα αυτά ΕΠΕΙΔΗ ο ΟΛΝΕ δεν έπαιρνε την σχετική απόφαση εκτέλεσης των νόμιμων εργασιών που ..προφορικά είχαν δώσει!!

Και έναν χρόνο και τρείς μήνες μετά χωρίς καμμία αλλαγή στο τεχνικό δελτιο, που είχε κατατεθεί από τον περασμένο Μάρτιο του '18, το ΔΣ εκδίδει απόφαση αφού κρίνει οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ και με βάσει τον νόμο τον οποίο επικαλείτο ο επιχειρηματίας!!
Τι να πεί κανείς;

Δείτε την απόφαση..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου