ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Σε αυτή τη χώρα κυκλοφορεί και νερό-"μπόμπα"


Ο πρόεδρος του κρατικού οργανισμού Rostec Σεργκεί Τσεμέζοφ, παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεση του στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, επισήμανε ότι το εμφιαλωμένο νερό είναι το πιο παραποιημένο προϊόν στη Ρωσία.

«Το ποσοστό της παραποίησης φθάνει από το 25-30% , κατά μέσο όρο στη Ρωσία, ενώ σε μερικές περιοχές το 80%. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει η σήμανση αυτού του προϊόντος» δήλωσε ο Τσεμέζοφ, προσθέτοντας ότι «σήμερα πωλούνται πολλά είδη προϊόντων, που κανείς δεν ξέρει τι είναι»

Νωρίτερα η Επιτροπή ελέγχου καταναλωτικών προϊόντων, κατέθεσε σχετική πρόταση στο υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου για την σήμανση του εμφιαλωμένου νερού ώστε να αποτραπεί η παραγωγή και η κυκλοφορία στην αγορά παραποιημένου εμφιαλωμένου νερού.

Στην παρούσα χρονική περίοδο στη Ρωσία πραγματοποιούνται ψηφιακές σημάνσεις σε μια σειρά τομείς. Ο Τσεμέζοφ δήλωσε επίσης ότι η ψηφιακή σήμανση των γαλακτοκομικών προϊόντων η οποία γίνεται σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους.

Η «Rostec» είναι κρατικός οργανισμός που συνδράμει την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις εξαγωγές προηγμένων βιομηχανικών τεχνολογιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου