Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Σε αυτή τη χώρα κυκλοφορεί και νερό-"μπόμπα"


Ο πρόεδρος του κρατικού οργανισμού Rostec Σεργκεί Τσεμέζοφ, παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεση του στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, επισήμανε ότι το εμφιαλωμένο νερό είναι το πιο παραποιημένο προϊόν στη Ρωσία.

«Το ποσοστό της παραποίησης φθάνει από το 25-30% , κατά μέσο όρο στη Ρωσία, ενώ σε μερικές περιοχές το 80%. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει η σήμανση αυτού του προϊόντος» δήλωσε ο Τσεμέζοφ, προσθέτοντας ότι «σήμερα πωλούνται πολλά είδη προϊόντων, που κανείς δεν ξέρει τι είναι»

Νωρίτερα η Επιτροπή ελέγχου καταναλωτικών προϊόντων, κατέθεσε σχετική πρόταση στο υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου για την σήμανση του εμφιαλωμένου νερού ώστε να αποτραπεί η παραγωγή και η κυκλοφορία στην αγορά παραποιημένου εμφιαλωμένου νερού.

Στην παρούσα χρονική περίοδο στη Ρωσία πραγματοποιούνται ψηφιακές σημάνσεις σε μια σειρά τομείς. Ο Τσεμέζοφ δήλωσε επίσης ότι η ψηφιακή σήμανση των γαλακτοκομικών προϊόντων η οποία γίνεται σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους.

Η «Rostec» είναι κρατικός οργανισμός που συνδράμει την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις εξαγωγές προηγμένων βιομηχανικών τεχνολογιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου