Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Απάντηση Σίμου Κεδίκογλου στην επίθεση ΣΥΡΙΖΑ

“Δεν ντρέπονται καθόλου;” ήταν η πρώτη αντίδραση του Σίμου Κεδίκογλου για την επίθεση που δέχθηκε από την κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την παρέμβαση του για τα σοβαρότατα προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, καθώς και για την ατέρμονη «Οδύσσεια» που βιώνουν οι νεφροπαθείς και οι οικογένειες τους στη Βόρεια και Νότια Εύβοια.

Ο βουλευτής συνέχισε, υπογραμμίζοντας: «Αντί να απολογούνται για την καταστροφική πολιτική τους και στην Εύβοια- με κορυφαίο “έγκλημα” την απένταξη από το ΕΣΠΑ της Παράκαμψης Χαλκίδας, του πρώτου μεγάλου έργου στην Εύβοια μετά από 30 χρόνια που ήταν έτοιμο να δημοπρατηθεί- ζητάνε και τα ρέστα με τη γνωστή τους συνταγή: ψέματα και λάσπη.
Αυτή είναι βέβαια και η κεντρική αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο κάνουν για παράδειγμα με το Ασφαλιστικό, όταν κατηγορούν τη ΝΔ για “νεοφιλελεύθερη επέλαση” εκείνοι που έχουν αφήσει 450 χιλιάδες εκκρεμείς συντάξεις επί 4,5 χρόνια, ενώ ήταν έτοιμοι να δώσουν άμεσα παχυλές συντάξεις (έως και 24.000 ευρώ το μήνα!) σε μεγαλοδικηγόρους των ΔΕΚΟ…
Επί της ουσίας, επί των μονάδων αιμοκάθαρσης σε Κάρυστο και Ιστιαία, δεν έγινε απολύτως τίποτα τα τελευταία 4,5 χρόνια (αν και είναι απολαυστικό να ακούς τον ΣΥΡΙΖΑ να επικαλείται το Ίδρυμα Νιάρχου που κατηγορούσαν επί χρόνια ως “όργανο της πλουτοκρατίας”…). Όσο για τα οξύτατα προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας (με κορυφαίο το 40% των κενών οργανικών θέσεων) που επιμένουν να λένε ότι δεν υπάρχουν, ας το επισκεφθούν για να δουν ότι ιατροί και νοσηλευτές είναι στα όριά τους, καθώς τηρούν καθημερινές εφημερίες με υπεράνθρωπες προσπάθειες. Και μην τολμήσουν να πουν κουβέντα για το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας, γιατί εκεί επί 4,5 χρόνια δεν έχουν ετοιμάσει ούτε καν το οργανόγραμμα!
Βέβαια τώρα πια όλοι έχουμε μάθει τι εστί ΣΥΡΙΖΑ: είναι ο ορισμός του αναίσχυντου…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου