ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΟΛΝΕ Είδαν ..."φώς" και θέλουν να μπούν μέσα!!!

Η παρουσία του Ανδρέα Παπανδρέου στην θέση του Προέδρου και Δ/νοντος Συμβούλου στον ΟΛΝΕ έχει κατεβάσει αρκετά χαμηλά τον ..πήχη των προσδοκιών!!!

Ακόμα δεν ..κρύωσε το αποτέλεσμα των εκλογών και οι "μνηστήρες" για την θέση του Προέδρου η του Διευθύνοντος Συμβούλου στον Οργανισμό είναι αρκετοί.

Γκόγκου-Μπάκας-Παππα-Δαριβέρη-Μπουρμάς και άλλοι διαρέουν δεξιά και αριστερά ότι προαλείφονται για την θέση μη αντιλαμβανόμενοι βεβαίως την σοβαρότητα την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις που πρέπει να έχει ο "υποψήφιος" για την θέση αυτή!

"Αφού έγινε ο Παπανδρέου, γιατί όχι και εμείς" λένε δεξια και αριστερά αυτοί που θέλουν να ..εξαργυρώσουν την συμμετοχή τους στις εκλογικές αναμετρήσεις!!

Εις μάτην όμως....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου