CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Παραιτήθηκε από γ.γ. του υπ. Ναυτιλίας και ο Διονύσης Τεμπονέρας

Την παραίτηση του υπέβαλε στο νέο υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, και ο γενικός γραμματέας του υπουργείο, Διονύσης Τεμπονέρας.


Ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης του, έγραψε στο Facebook:

«Σήμερα, 10.7.2019, δεκαέξι μήνες από την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπέβαλα την παραίτηση μου, στον νέο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ.Πλακιωτάκη.
Την προηγούμενη περίοδο, σε συνεργασία με τους Υπουργούς και τους συναδέλφους μου Γενικούς Γραμματείς καταφέραμε – θέλω να πιστεύω – να δώσουμε το πολιτικό στίγμα της Αριστεράς, η οποία σε συνθήκες εξαιρετικά αντίξοες, πέτυχε να είναι τίμια, καθαρή και διαχειριστικά επαρκής .
Προφανώς έγιναν κάποιες αστοχίες και παραλείψεις. Όποιος παράγει σοβαρό έργο άλλωστε, κάνει και λάθη.
Από την άλλη πλευρά, επιτύχαμε εξαιρετικά σημαντικούς στόχους: Το Μεταφορικό Ισοδύναμο, η προστασία της ναυτεργασίας(αυστηροποίηση πλαισίου για ανασφάλιστη εργασία και παραβιάσεις ωραρίων,συμμετοχή των συνδικαλιστικών ενώσεων σε ελέγχους επί των πλοίων,υπογραφή Σ.Σ.Ε. με σημαντικές αυξήσεις στις αποδοχές για το 2018 κ το 2019 κλπ), η εισαγωγή των στελεχών του Λιμενικού Σώματος μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, η αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης (νέοι πόροι, πρόσληψη μονίμου προσωπικού, κτιριακές υποδομές και υλικοτεχνικός εξοπλισμός),η νέα λιμενική πολιτική, η αναβάθμιση των επιχειρησιακών μέσων του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, η επέκταση του ακτοπλοϊκού δικτύου και πολλά άλλα, έβαλαν τις σταθερές βάσεις, ώστε η ανάπτυξη της Ναυτιλίας και των συναφών δραστηριοτήτων να αποκτήσει νέες προοπτικές.

Στο επίκεντρο για εμάς ήταν πάντοτε ο άνθρωπος, όλοι οι εργαζόμενοι που αποτελούν την καρδιά της ελληνικής ναυτιλίας. Στα πλοία,στις ναυτικές ακαδημίες, στα λιμάνια, στα ναυπηγεία, στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις αλλά και στο ίδιο το Υπουργείο.

Θα είμαστε φυσικά παρόντες και την επόμενη μέρα, ώστε να διαφυλάξουμε όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια, αλλά και να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα.
θέλω να ευχαριστήσω, αρχικά τον π. Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη του, όλα τα στελέχη του Υπουργείου, του Αρχηγείου του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αλλά και τους εκπροσώπους όλων των φορέων για την εξαιρετική συνεργασία.
Ειδικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες του Γραφείου μου για την βοήθεια τους, αφού χωρίς αυτούς τίποτα από τα παραπάνω δεν θα καθίστατο εφικτό.

Εύχομαι , τέλος, στο νέο Υπουργό Υ.ΝΑ.Ν.Π. καλή δουλειά.

*Ακολούθως επισυνάπτεται συνοπτικός απολογισμός του έργου της Γενικής Γραμματείας την περίοδο 2015-2019»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου