Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

Μυνηση στον Εισαγγελέα κατά Υπουργείου κατέθεσε ο Κοντολιός!

Στην ποινική δικαιοσύνη κατέφυγε σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος για την θέση του Προέδρου του ΟΛΝΕ Γ. Κοντολιός!

Η μυνητήρια αναφορά περιλαμβάνει την τριμελή επιτροπή αξιολόγησης του υπουργείου συμπεριλαμβανομένου και του προσφάτως παραιτηθέντα Γεν. Γραμματέα Χρ. Λαμπρίδη αλλά και κατά του Προέδρου του ΟΛΝΕ Ανδ. Παπανδρέου.
Η ουσία της μυνητήριας αναφοράς είναι "η πλαστογραφία του πρακτικού αξιολόγησης και ο ..λάθρα διορισμός του Παπανδρέου στην θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΝΕ.
Περισότερες λεπτομέρειες σε επόμενο post....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου