ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Φάρος Αυλίδας: Τσιγάρο παραλίγο να βάλει μπουρλότο! (φωτο)

Μικρής έντασης πυρκαγιά που, ευτυχώς λόγω της έγκαιρης επέμβασης της πυροσβεστικής υπηρεσίας δεν πήρε διαστάσεις, εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας σε παραλιακό οικόπεδο στον Φάρο Αυλίδας. 
Συγκεκριμένα στις 11 το βράδυ κάτοικοι της περιοχής είδαν την πρώτη εστία να ξεπηδά στο οικόπεδο που ήταν γεμάτο ξερόχορτα λίγα μόλις μέτρα από την παραλία του χωριού . Ευτυχώς λίγο νωρίτερα είχε πέσει η ένταση του ανέμου στην περιοχή και δεν κινδύνευσαν παρακείμενες εξοχικές κατοικίες.

 

Κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για κάποιον ασυνείδητο οδηγό που πέταξε το αναμμένο τσιγάρο του από το παράθυρο του αυτοκινήτου!

Ζ.ΣαλεμήςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου