Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Αναμένεται το ΦΕΚ "παύσης" του Ανδρ. Παπανδρέου από προέδρος του ΟΛΝΕ! Ποιές ειναι οι συνέπειες...

Αν δεν προλάβει να παραιτηθεί εντός της ημέρας για να πέσει στα ..μαλακά!!

Συμφωνα με πληροφορίες εντός των επομένων 24ώρων ο υπουργός Ναυτιλίας κος Πλακιωτάκης αναμένεται να υπογράψει το ΦΕΚ με το οποίο θα "απαλάσει από τα καθήκοντα του τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ Ανδρέα Παπανδρέου" ενώ το αιτιολογικό θα είναι αρκετά ..φορτωμένο!!
Εάν ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ προλάβει και υποβάλλει παραίτηση, τότε θα αποφύγει την εκδοση του ΦΕΚ με την απόφαση του υπουργού και μαζί την αιτιολογική έκθεση, συνεπώς πέφτει στα ..μαλακά!
Σε διαφορετική περίπτωση "θα διαταχθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος εις βάρος του και εις βάρος των μελών του Διοικητικού συμβουλίου που εμπλέκονται!
Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο στο αρθρο 4 αναφέρεται οτι "ο υπουργός πάυει ανα πάσα στιγμή τον πρόεδρο και όποιο διορισμένο μέλος του ΔΣ χωρίς αποζημίωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου