ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Αναμένεται το ΦΕΚ "παύσης" του Ανδρ. Παπανδρέου από προέδρος του ΟΛΝΕ! Ποιές ειναι οι συνέπειες...

Αν δεν προλάβει να παραιτηθεί εντός της ημέρας για να πέσει στα ..μαλακά!!

Συμφωνα με πληροφορίες εντός των επομένων 24ώρων ο υπουργός Ναυτιλίας κος Πλακιωτάκης αναμένεται να υπογράψει το ΦΕΚ με το οποίο θα "απαλάσει από τα καθήκοντα του τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ Ανδρέα Παπανδρέου" ενώ το αιτιολογικό θα είναι αρκετά ..φορτωμένο!!
Εάν ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ προλάβει και υποβάλλει παραίτηση, τότε θα αποφύγει την εκδοση του ΦΕΚ με την απόφαση του υπουργού και μαζί την αιτιολογική έκθεση, συνεπώς πέφτει στα ..μαλακά!
Σε διαφορετική περίπτωση "θα διαταχθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος εις βάρος του και εις βάρος των μελών του Διοικητικού συμβουλίου που εμπλέκονται!
Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο στο αρθρο 4 αναφέρεται οτι "ο υπουργός πάυει ανα πάσα στιγμή τον πρόεδρο και όποιο διορισμένο μέλος του ΔΣ χωρίς αποζημίωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου