Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Αναμένεται το ΦΕΚ "παύσης" του Ανδρ. Παπανδρέου από προέδρος του ΟΛΝΕ! Ποιές ειναι οι συνέπειες...

Αν δεν προλάβει να παραιτηθεί εντός της ημέρας για να πέσει στα ..μαλακά!!

Συμφωνα με πληροφορίες εντός των επομένων 24ώρων ο υπουργός Ναυτιλίας κος Πλακιωτάκης αναμένεται να υπογράψει το ΦΕΚ με το οποίο θα "απαλάσει από τα καθήκοντα του τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ Ανδρέα Παπανδρέου" ενώ το αιτιολογικό θα είναι αρκετά ..φορτωμένο!!
Εάν ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ προλάβει και υποβάλλει παραίτηση, τότε θα αποφύγει την εκδοση του ΦΕΚ με την απόφαση του υπουργού και μαζί την αιτιολογική έκθεση, συνεπώς πέφτει στα ..μαλακά!
Σε διαφορετική περίπτωση "θα διαταχθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος εις βάρος του και εις βάρος των μελών του Διοικητικού συμβουλίου που εμπλέκονται!
Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο στο αρθρο 4 αναφέρεται οτι "ο υπουργός πάυει ανα πάσα στιγμή τον πρόεδρο και όποιο διορισμένο μέλος του ΔΣ χωρίς αποζημίωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου