Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Αναμένεται το ΦΕΚ "παύσης" του Ανδρ. Παπανδρέου από προέδρος του ΟΛΝΕ! Ποιές ειναι οι συνέπειες...

Αν δεν προλάβει να παραιτηθεί εντός της ημέρας για να πέσει στα ..μαλακά!!

Συμφωνα με πληροφορίες εντός των επομένων 24ώρων ο υπουργός Ναυτιλίας κος Πλακιωτάκης αναμένεται να υπογράψει το ΦΕΚ με το οποίο θα "απαλάσει από τα καθήκοντα του τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ Ανδρέα Παπανδρέου" ενώ το αιτιολογικό θα είναι αρκετά ..φορτωμένο!!
Εάν ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ προλάβει και υποβάλλει παραίτηση, τότε θα αποφύγει την εκδοση του ΦΕΚ με την απόφαση του υπουργού και μαζί την αιτιολογική έκθεση, συνεπώς πέφτει στα ..μαλακά!
Σε διαφορετική περίπτωση "θα διαταχθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος εις βάρος του και εις βάρος των μελών του Διοικητικού συμβουλίου που εμπλέκονται!
Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο στο αρθρο 4 αναφέρεται οτι "ο υπουργός πάυει ανα πάσα στιγμή τον πρόεδρο και όποιο διορισμένο μέλος του ΔΣ χωρίς αποζημίωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου