ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Έζησε τον εφιάλτη της ζωής του, το βράδυ των εκλογών. Στο νοσοκομείο, σε κατάσταση σοκ...

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο μπαλκόνι της εξοχικής του κατοικίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, οι δύο δράστες  μπήκαν στον σπίτι και τον πλησίασαν.

Ο ένας από αυτούς φορούσε μάλιστα κουκούλα προκειμένου να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. Tον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές, ζητώντας του να τους πει, που έχει χρήματα.
Μην μπορώντας να αντιδράσει, εκείνος τους είπε πως τα χρήματά του βρίσκονταν στο τραπέζι της κουζίνας. Ο άνδρας με την κουκούλα μπήκε στο σπίτι, βρήκε τα χρήματα και επίσης 2 ρολόγια χειρός και ένα κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια μαζί με τον συνεργό του εξαφανίστηκαν.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αμάρύνθου στην Εύβοια. Σε κατάσταση σοκ ο 60χρονος, πήρε το ποδήλατό του και πήγε στην Αμάρυνθο για να ζητήσει βοήθεια.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από δικούς τους ανθρώπους στο νοσοκομείο της Χαλκίδας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το Α.Τ. Ερέτριας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου