Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Υποσχέθηκε δημοσία δαπάνη, και μετά τις εκλογές τους έστειλε στον νέο δήμαρχο!!

Με έκπληξη διαβάσαμε στο FaceBook (στο προσωπικό προφίλ της Χριστίνας Αλεξίου, συζύγου του αδικοχαμένου Δημήτρη Αναγνώστου), ανάρτηση στην οποία λέει πολύ σημαντικά πράγματα.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως αν και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού υποσχέθηκε δημόσια κατά την τελετή ταφής πως θα «καλύψει τα έξοδα κηδείας "Δημοσία δαπάνη"», τελικά η Δήμαρχος την παρέπεμψε στο νέο Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά.
Το γεγονός πιστεύουμε πως όχι μόνο θλίβει τον καθένα, αλλά τον εξοργίζει κιόλας.
Τελικά η Δήμαρχος «εκμεταλλεύτηκε» το θλιβερό γεγονός και έκανε προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη του πόνου της οικογένειας και επειδή δεν επανεξελέγη, πήρε το λόγο της πίσω και «παρέπεμψε στον επερχόμενο δήμαρχο κύριο Κοτζιά» ;
Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αξιοπρέπεια και δεν περιμένουν τελικά τέτοιου είδους «βοήθεια» από κανέναν…..
--------------
Λέει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η Χριστίνα Αλεξίου:
Ευχαριστώ θερμά μέσα απ την καρδιά μου τη Δήμαρχο μας που είχε την καλή πρόθεση να καλύψει τα έξοδα κηδείας "Δημοσία δαπάνη" του συζύγου μου και το ανακοίνωσε μάλιστα τη στιγμή της νεκρώσιμου ακολουθίας.
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και με παρέπεμψε στον επερχόμενο δήμαρχο κύριο Κοτζιά. Σας ευχαριστώ κυρία δήμαρχε που την πιο δύσκολη στιγμή της οικογενειας μας δεν την αξιοποιήσατε για την εκστρατεία σας.
Εγώ και τα παιδιά μου δεν θα απευθυνθώ σε καμία Δημόσια Αρχή για να καλύψω τα έξοδα αυτά και λυπάμαι που δέχθηκα κάτι τέτοιο εξ αρχής.


πηγη ΔΙΑΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου