Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

"Βαρύς" ο φάκελος του προστίμου για τον ΒΙΟΚΑ Αιδηψού! Συνεχίζεται η ρύπανση!Τι είπε ο Σπανός... (ακούστε)

Πρόστιμο ύψους 130.000ευρώ θα επιβληθεί στον Δήμο Αιδηψού για την ρύπανση που προκαλεί και την παράνομη λειτουργία του, ενώ η ρύπανση συνεχίζεται!

Τελικά οι ..προσπάθειες του Γ. Τερζή Γενικού Δντή Περιβάλλοντος για την σημαντική μείωση του προστίμου που εισηγήθηκε το Τμήμα Περιβάλλοντος βρήκε αντίθετο τον Αντιπερειφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό!

Παρά το γεγονός οτι ακόμη και εχθές ο Τερζής επισκεπτόμενος το τμήμα Περιβάλλοντος της Π.Ε. Ευβοίας ζήταγε επίμονα να αλλάξει η εισήγηση με κατά πολύ χαμηλότερο πρόστιμο, τον κάλεσε ο Φ. Σπανός στο γραφείο του.

Εκεί ο Αντιπεριφερειάρχης του έκανε σαφές το "περιβάλλον και τα θέματα που υπάρχουν" του έδωσε εντολή να υπογράψει ως έχει την εισήγηση της υπηρεσίας που προβλέπει 100.000+30.000 από την Λιμενική Αρχή της Αιδηψού!

Στην συνέχεια ο Τερζής επανήλθε με εντελώς διαφορετική διάθεση στην υπηρεσία λέγοντας ότι τελικά "θα υπογράψει την εισήγηση ως έχει"!

Μετά τις νέες καταγγελίες για συνεχιζόμενη-παράνομη εναπόθεση λυμμάτων ο Φάνης Σπανός θα δώσει νέα εντολή ελέγχου για να δούν οι υπηρεσίες αν τηρούνται οι εντολές που είχαν εκδόσει για ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.


Σήμερα ο Φάνης Σπανός δήλωσε στον Μάνο Παπαμακάριο για το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου