ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Μαντούδι-17χρονη και ο πατέρας της έπεσαν στο λιμάνι-Μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Μαντουδίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας διενεργείται προανάκριση από το λιμενικό τμήμα Μαντουδίου.

Πιο συγκεκριμένα την 25 Ιουλίου 2019 και ώρα 14:50 κατά τη διαδικασία αποβίβασης επιβατών από πλοίο γραμμής διαπιστώθηκε πτώση όντος θαλασσιού ύδατος ανηλίκου κοριτσιού ηλικίας 17 ετών καθώς και του πατέρα αυτής σε λιμένα Mαντουδίου.
Οι ανωτέρω ανασύρθηκαν από στελέχη του λιμενικού σώματος οι όποιοι τελούσαν εκτός υπηρεσίας. Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Μαντουδίου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας

ΤΗΝ 25-07-2019 KAI ΠΕΡΙ ΩΡΑ 14:50 ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΟΙΟ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΤΩΣΗ ΕΝΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΕ ΛΙΜΕΝΑ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ. ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΕΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ Κ.Υ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ Λ/Τ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου