Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΣΤΕΝΗ Ερημο, αφύλακτο και εγκαταλελειμένο!!

Αφορμή για το θέμα πήραμε από μία ανάρτηση του Γιώργου Καρλή για το Αθλητικό Κέντρο-Φάντασμα που στέκει εκεί να ..θυμίζει!!

Πρόκληση για την νέα Δημοτική και Περιφερειακή αρχή να γράψουν την αρχή του τέλους για ένα ζήτημα που είναι γεμάτο ανομίες παντός είδους από την εποχή της Χούντας μέχρι σήμερα!
Η ιστορία λίγο-πολύ γνωστή για την "μαύρη τρύπα" των χρημάτων, πολλών εκατομυρίων, που φαγώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα μέχρι σήμερα χωρίς ποτέ κανείς να δώσει λόγο στην κοινωνία αλλά και την δικαιοσύνη!



Στέκει εκεί σαν πρόκληση για τους νέους Τοπάρχες και Περιφερειάρχη αλλά και για την κοινωνία που μένει αδιάφορη στην μεγαλύτερη Ευβοική πρόκληση, γιατί το Αθλητικό Κέντρο της Στενής (έτσι το είχαν ονομάσει) δεν είναι υπόθεση μόνον του εκεί Δήμου!!
Είναι υπόθεση όλης της Εύβοιας και της πολιτικής της ηγεσίας όλων των βαθμίδων....
Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα "αυτονόητα" ωφέλη για την περιοχή αν ολοκληρωθεί πλήρως και λειτουργήσει!
Ιδού λοιπόν πεδίον Δόξης λαμπρόν!!!!! Γιά όλους....

Δείτε την ανάρτηση του Γ. Καρλή..
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΕΝΗΣ

ΕΡΗΜΟ ,ΑΦΥΛΑΚΤΟ ,ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ, απο την αδιαφορια τωνΔημοτικων και Τοπικων Αρχοντν ,μια και ειναι ιδιοκτησια του ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ,και αποτελειπαραδειγμα πεταμενου δημοσιου χρηματος εκατομυριων ευρω.

Για τη καταντια αυτη ΔΕΝεχουν αποδοθει ευθυνες 

Δεν φυλασσεται απο την υπευθυνη Δημ.Αρχη με αποτελεσμα οι εγκαταστασεις να ειναι σκουπιδοτοπος και να συνεχιζεται το πλιατσικο .

ΜΕΝΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ; ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου