ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Βαγγ. Αποστόλου: "Ανδρέα, επιτέλους παραιτήσου"!! Αμ δε...

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Β. Αποστόλου με τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ.

Ο Αποστόλου, σε έντονο ύφος και με αφορμή τα όσα αποκαλύπτονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας τόσο για τον "γαμπρό" Σ. Καραστάθη και τον "προστατευόμενο" του και κουμπάρο του γαμπρού του Σαράφη, ζήτησε ...επιτακτικά από τον Ανδρέα Παπανδρέου να υποβάλει την παραίτηση του από την θέση του Προέδρου του ΟΛΝΕ!!

Ο Αποστόλου ενοχλείται ..σφόδρα από τα οσα αποκαλύπτονται ενώ έχει γίνει αποδέκτης και της δυσαρέσκειας μελών του ΔΣ ΟΛΝΕ για την συμπεριφορά του Προέδρου βλέποντας ταυτόχρονα ότι "οι υπόλοιποι σύντροφοι πρώην βουλευτές του τον χρεώνουν'!

Προφανώς ο Ανδρ. Παπανδρέου δεν ανταποκρίθηκε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου