Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

ΟΛΝΕ Στις ..καλένδες παραπέμπεται η γενική συνέλευση των μετόχων!! Δεν απαλάσονται των ευθυνών!Τι λέει το ΥΠΟΙΚ;

Μετά την παραίτηση του Γ.Γ. του ΥΕΝ Χρ. Λαμπρίδη, ανοιχτό μένει το θέμα της τακτικής Γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΟΛΝΕ!!

Ακόμη η αναβολή της συνέλευσης προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω και του εγγράφου του ΥΠΟΙΚ για περαιτέρω οικονομικό έλεγχο σε θέματα του οργανισμού που έχουν καταγγελθεί και καταγραφεί, και το οποίο κρατάει ..κρυφό ο Ανδρέας Παπανδρέου στο γραφείο του!!

Με την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης ΔΕΝ ΑΠΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ που θα περιμένουν την νέα ηγεσία του ΥΠΟΙΚ και του ΥΕΝ να αποφασίσουν τι θα γίνει....

Παρά το αίτημα του Γ. Πάνου να λάβει γνώση του εγγράφου ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΛΝΕ ...αρνήθηκε και στο συμβούλιο της Παρασκευής αναμένεται να επαναδιατυπωθεί το αίτημα γνώσης του εγγράφου από μέλη του ΔΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου