ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

ΟΛΝΕ Στις ..καλένδες παραπέμπεται η γενική συνέλευση των μετόχων!! Δεν απαλάσονται των ευθυνών!Τι λέει το ΥΠΟΙΚ;

Μετά την παραίτηση του Γ.Γ. του ΥΕΝ Χρ. Λαμπρίδη, ανοιχτό μένει το θέμα της τακτικής Γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΟΛΝΕ!!

Ακόμη η αναβολή της συνέλευσης προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω και του εγγράφου του ΥΠΟΙΚ για περαιτέρω οικονομικό έλεγχο σε θέματα του οργανισμού που έχουν καταγγελθεί και καταγραφεί, και το οποίο κρατάει ..κρυφό ο Ανδρέας Παπανδρέου στο γραφείο του!!

Με την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης ΔΕΝ ΑΠΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ που θα περιμένουν την νέα ηγεσία του ΥΠΟΙΚ και του ΥΕΝ να αποφασίσουν τι θα γίνει....

Παρά το αίτημα του Γ. Πάνου να λάβει γνώση του εγγράφου ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΛΝΕ ...αρνήθηκε και στο συμβούλιο της Παρασκευής αναμένεται να επαναδιατυπωθεί το αίτημα γνώσης του εγγράφου από μέλη του ΔΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου