Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

ΟΛΝΕ Στις ..καλένδες παραπέμπεται η γενική συνέλευση των μετόχων!! Δεν απαλάσονται των ευθυνών!Τι λέει το ΥΠΟΙΚ;

Μετά την παραίτηση του Γ.Γ. του ΥΕΝ Χρ. Λαμπρίδη, ανοιχτό μένει το θέμα της τακτικής Γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΟΛΝΕ!!

Ακόμη η αναβολή της συνέλευσης προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω και του εγγράφου του ΥΠΟΙΚ για περαιτέρω οικονομικό έλεγχο σε θέματα του οργανισμού που έχουν καταγγελθεί και καταγραφεί, και το οποίο κρατάει ..κρυφό ο Ανδρέας Παπανδρέου στο γραφείο του!!

Με την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης ΔΕΝ ΑΠΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ που θα περιμένουν την νέα ηγεσία του ΥΠΟΙΚ και του ΥΕΝ να αποφασίσουν τι θα γίνει....

Παρά το αίτημα του Γ. Πάνου να λάβει γνώση του εγγράφου ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΛΝΕ ...αρνήθηκε και στο συμβούλιο της Παρασκευής αναμένεται να επαναδιατυπωθεί το αίτημα γνώσης του εγγράφου από μέλη του ΔΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου