Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φοβερά πράγματα. Ενημερώνεται ο φρεσκοϋπουργός για τα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου που ανέλαβε. Είμαστε για κλωτσές. 

Τον βαπτίσανε υπουργό και ξεκίνησε τη δουλειά με την... ενημέρωση του. Επόμενο. Όταν δεν έχει ιδέα που βρίσκεται. Όταν αντί να τον στείλει ο πρωθυπουργός σ' αυτό το υπουργείο τον έκανε πάσα σ' άλλο.
Κάνουμε πλάκα; Όχι, βέβαια. Λέμε τι συμβαίνει. Εδώ και δεκαετίες. Μ' όλες τις κυβερνήσεις. Τις υποτιθέμενες δεξιές, κεντρώες, προοδευτικές, συντηρητικές, όπως παραμύθι φούρναρης τις αποκαλούν. 
Για σκέψου. Να σε κάνουν εσένα υπουργό αγροτιάς. Τουρισμού. Ναυτιλίας. Παιδείας. Να σου αναθέσουν το κουμάντο σ' ένα βασικό κομμάτι κοινωνικής και οικονομικής ζωής στην Ελλάδα μας. Ε, δεν θα χρειάζεται τουλάχιστον 2-3 χρόνια για να είσαι σε θέση να αποφασίζεις;
Μας έχουν πιάσει κορόιδο τα κόμματα. Και να πεις τζάμπα; Τα πληρώνουμε. Τα εκατομμύρια τρώνε οι αργόσχολοι των κομμάτων. Τι θα έπρεπε να κάνουν τα κόμματα με τα πακέτα που αρπάζουν από το δημόσιο; Εγώ θα σου πω. Να προετοιμάζουν στελέχη που τα προορίζουν για υπουργούς. Ώστε να είναι πανέτοιμοι όταν έρθει η ώρα να αναλάβουν υπουργεία, και όποια άλλη δημόσια θέση. Όχι να παίρνουν τις επιχορηγήσεις και να ξοδεύουν το δημόσιο χρήμα για τις προεκλογικές καμπάνιες.
Αυτή η ιστορία με την παράδοση- παραλαβή και... ενημέρωση του νέου υπουργού είναι πρόκληση. Μιλάμε για πλάκα, δηλαδή. Να, γιατί υπουργοί πάνε κι έρχονται χωρίς να πάρουν χαμπάρι τι τρέχει στο χώρο δράσης του υπουργείου τους.
Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου