ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Γ. ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ: "Θεματικούς και όχι Τοπάρχες Αντιδημάρχους"!

Την διάθεση του να ενισχύσει την θεσμική αλλά και ουσιαστική λειτουργία των τοπικών συμβουλίων θα επιχειρήσει ο νέος Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης και Αγ. Αννας Γ. Τσαπουρνιώτης.


Σε μια έξυπνη κίνηση φαίνεται οτι θα προχωρήσει ο Τσαπουρνιώτης για να προλάβει απ την αρχή τα ..κακά που προκύπτουν από την λειτουργία των Αντιδημάρχων-Τοπαρχών ενώ παράλληλα με την κίνηση αυτή ενισχύει τον ρόλο και το ενδιαφέρον των τοπικών συμβουλίων να ασχοληθούν ενεργά και ουσιαστικά για το μέλλον του τόπου τους.

Αλωστε ο Δήμος εχει ..καταρεύσει και στα οικονομικά οσο και λειτουργικά και χρειάζεται οι Αντιδήμαρχοι να πέσουν με τα "μούτρα" στην επιτελική δουλειά για να τον "αναστηλώσουν"!

Αναβάθμισμένοι πλέον και οι Αντιδήμαρχοι και τα τοπικά συμβούλια καλούνται να δώσουν την μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου