ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Το Λαύριο αγόρασε το ΑΦΜ της Κύμης κι έμεινε στην Basket League

Το Λαύριο συμφώνησε με την Κύμη, αγόρασε το ΑΦΜ της κι έτσι την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί κανονικά στην Basket League. 
 
Νέα ανατροπή στην Basket League αφού το Λαύριο συμφώνησε να αγοράσει το ΑΦΜ της Κύμης παίρνοντας τη θέση της στο επόμενο πρωτάθλημα.
Ο ΕΣΑΚΕ τις προηγούμενες μέρες αποφάσισε την παραμονή του Λαυρίου στην κατηγορία, ωστόσο η ΕΟΚ έκρινε παράνομη τη διαδικασία ενώ Ολυμπιακός και Ερμής Αγιάς έκαναν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.
Ο πρόεδρος του Λαυρίου Γιάννης Ψαράκης ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια Θεοδώρου ώστε να αγοράσει το ΑΦΜ της ομάδας και συνεπώς τη θέση της στο πρωτάθλημα.
Οι δύο ομάδες είχαν κάνει μία κουβέντα πριν περίπου ένα μήνα, ωστόσο δεν είχε υπάρξει συμφωνία. Οι αντιστάσεις κάμφθηκαν και επήλθε συμφωνία.
Το αυριανό Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ πλέον χάνει κάθε σημασία του αφού θα αποφασίσει τον υποβιβασμό του Λαύριο το οποίο όμως έχοντας αγοράσει τη θέση της Κύμης, θα αγωνιστεί κατηγορία στο ερχόμενο πρωτάθλημα. 
Παρόμοια «συνεργασία» συνέβη πριν λίγες μέρες και μεταξύ του Κολοσσού και του Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου