Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Το Λαύριο αγόρασε το ΑΦΜ της Κύμης κι έμεινε στην Basket League

Το Λαύριο συμφώνησε με την Κύμη, αγόρασε το ΑΦΜ της κι έτσι την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί κανονικά στην Basket League. 
 
Νέα ανατροπή στην Basket League αφού το Λαύριο συμφώνησε να αγοράσει το ΑΦΜ της Κύμης παίρνοντας τη θέση της στο επόμενο πρωτάθλημα.
Ο ΕΣΑΚΕ τις προηγούμενες μέρες αποφάσισε την παραμονή του Λαυρίου στην κατηγορία, ωστόσο η ΕΟΚ έκρινε παράνομη τη διαδικασία ενώ Ολυμπιακός και Ερμής Αγιάς έκαναν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.
Ο πρόεδρος του Λαυρίου Γιάννης Ψαράκης ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια Θεοδώρου ώστε να αγοράσει το ΑΦΜ της ομάδας και συνεπώς τη θέση της στο πρωτάθλημα.
Οι δύο ομάδες είχαν κάνει μία κουβέντα πριν περίπου ένα μήνα, ωστόσο δεν είχε υπάρξει συμφωνία. Οι αντιστάσεις κάμφθηκαν και επήλθε συμφωνία.
Το αυριανό Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ πλέον χάνει κάθε σημασία του αφού θα αποφασίσει τον υποβιβασμό του Λαύριο το οποίο όμως έχοντας αγοράσει τη θέση της Κύμης, θα αγωνιστεί κατηγορία στο ερχόμενο πρωτάθλημα. 
Παρόμοια «συνεργασία» συνέβη πριν λίγες μέρες και μεταξύ του Κολοσσού και του Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου