ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

ΟΛΝΕ_Ο αυταρχισμός του Προέδρου σε όλο του το ..μεγαλείο!! (φωτό)

Κλείδωσε τις πόρτες του ΟΛΝΕ και κάλεσε την Λιμενική Αστυνομία να επιβάλει (αναρμοδίως) την ..απειλούμενη (sic!) τάξη!!!

Μέρες "δόξης λαμπρές" ζήσαμε μαζί με το σωματείο των λιμενεργατών κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΝΕ με τον Πρόεδρο "ωρυόμενο" και δίνοντας εντολή να ..κλειδώσουν τις πόρτες ενώ κάλεσε και την αστυνομία του λιμεναρχείου να έρθει να ...επιβάλει τις επιθυμίες του!!
Φαίνεται οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει από καιρού ξεχάσει ότι ηγείται ενός Δημόσιου οργανισμού αλλά θεωρεί τον Οργανισμό ..."τσιφλίκι" του απαγορεύοντας να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του ΔΣ τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και το σωματείο των Λιμενεργατών για να ακούσουν τι τους επιφυλάσουν για το μέλλον τους!!

Για το τί συνέβη στο συμβούλιο (χωρίς γραμματέα!!) σε νεώτερη ανάρτηση

Δειτε το φωτορεπορτάζ.... (το βίντεο σε επόμενη ανάρτηση)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου