Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

ΟΛΝΕ_Ο αυταρχισμός του Προέδρου σε όλο του το ..μεγαλείο!! (φωτό)

Κλείδωσε τις πόρτες του ΟΛΝΕ και κάλεσε την Λιμενική Αστυνομία να επιβάλει (αναρμοδίως) την ..απειλούμενη (sic!) τάξη!!!

Μέρες "δόξης λαμπρές" ζήσαμε μαζί με το σωματείο των λιμενεργατών κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΝΕ με τον Πρόεδρο "ωρυόμενο" και δίνοντας εντολή να ..κλειδώσουν τις πόρτες ενώ κάλεσε και την αστυνομία του λιμεναρχείου να έρθει να ...επιβάλει τις επιθυμίες του!!
Φαίνεται οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει από καιρού ξεχάσει ότι ηγείται ενός Δημόσιου οργανισμού αλλά θεωρεί τον Οργανισμό ..."τσιφλίκι" του απαγορεύοντας να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του ΔΣ τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και το σωματείο των Λιμενεργατών για να ακούσουν τι τους επιφυλάσουν για το μέλλον τους!!

Για το τί συνέβη στο συμβούλιο (χωρίς γραμματέα!!) σε νεώτερη ανάρτηση

Δειτε το φωτορεπορτάζ.... (το βίντεο σε επόμενη ανάρτηση)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου