Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ποτέ. Κι όταν λέμε ''ποτέ'', το εννοούμε. ποτέ. 

Οι χαμένοι των εκλογών να αρχίσουν να κάνουν αντιπολίτευση πριν ακόμα αναλάβει η νέα κυβέρνηση. Πριν ακόμα ορκιστούν οι νέοι υπουργοί. Δεν έχει ξαναγίνει.
Για να έχει νόημα, τέλος πάντων να χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία κι όχι εμπάθεια και κομματική τύφλωση, η αντιπολίτευση αφήνει ένα άλφα διάστημα μετά την κάλπη. Να δει τι κάνουν οι άλλοι, και μετά να τους περιλάβει στην κριτική και στον λεγόμενο πολιτικό έλεγχο.
Με τους συριζαίους συνέβη το απίθανο. Άρχισαν τα πολεμικά ανακοινωθέντα το ίδιο το βράδυ των εκλογών. Λες και η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε ήδη δώσει δείγματα γραφής για ένα τουλάχιστον εξάμηνο. Που οφείλεται αυτή η... όρεξη του επιτελείου του Τσίπρα;
Δεν το έχουν χωνέψει ότι έχασαν. Ποια άλλη παρά αυτή είναι η εξήγηση του... φαινομένου. Να σαλτάρησαν όχι απλά γιατί έχασαν στις εκλογές, όσο διότι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα υπουργεία. Τα σέα και τα μέα. Χωρές να γνωρίζουν εάν και πότε θα επιστρέψουν στα μεγαλεία, τις ξάπλες στις λιμουζίνες και τις παραγγελιές στο κρατικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου