ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ποτέ. Κι όταν λέμε ''ποτέ'', το εννοούμε. ποτέ. 

Οι χαμένοι των εκλογών να αρχίσουν να κάνουν αντιπολίτευση πριν ακόμα αναλάβει η νέα κυβέρνηση. Πριν ακόμα ορκιστούν οι νέοι υπουργοί. Δεν έχει ξαναγίνει.
Για να έχει νόημα, τέλος πάντων να χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία κι όχι εμπάθεια και κομματική τύφλωση, η αντιπολίτευση αφήνει ένα άλφα διάστημα μετά την κάλπη. Να δει τι κάνουν οι άλλοι, και μετά να τους περιλάβει στην κριτική και στον λεγόμενο πολιτικό έλεγχο.
Με τους συριζαίους συνέβη το απίθανο. Άρχισαν τα πολεμικά ανακοινωθέντα το ίδιο το βράδυ των εκλογών. Λες και η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε ήδη δώσει δείγματα γραφής για ένα τουλάχιστον εξάμηνο. Που οφείλεται αυτή η... όρεξη του επιτελείου του Τσίπρα;
Δεν το έχουν χωνέψει ότι έχασαν. Ποια άλλη παρά αυτή είναι η εξήγηση του... φαινομένου. Να σαλτάρησαν όχι απλά γιατί έχασαν στις εκλογές, όσο διότι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα υπουργεία. Τα σέα και τα μέα. Χωρές να γνωρίζουν εάν και πότε θα επιστρέψουν στα μεγαλεία, τις ξάπλες στις λιμουζίνες και τις παραγγελιές στο κρατικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου